Ben jij onze nieuwe stagair?

 

 

Zit jij op school, wil je later graag stratenmaker worden en/of je gaan verdiepen in de particuliere tuinaanleg, en ben je op zoek naar een leuke stage plaats? 

CGM Bestratingen en Tuinaanleg mag zich een erkent leerbedrijf noemen, en heeft met regelmaat een stage plekje vrij. 

Wat ik belangrijk vind; 

* Je woont in het gooi zodat wij je smorgens kunnen ophalen en smiddags weer thuis kunnen brengen, of je hebt de mogelijkheid om zelfstandig naar Hilversum te komen. 

* Je bent niet bang voor vieze handen, draait je hand niet om voor het zware werk, je weet immers dat ook de minder leuke klussen er gewoon bij horen. 

* Je hebt echt de intentie om later als stratenmaker/ opperman aan het werk te gaan. Ik zet me er graag 100% voor in om je iets te leren, maar ik vind het zonde om tijd en energie te steken in iemand die eigenlijk geen interesse heeft in wat wij doen. 

* Een vrolijk gezicht en een beetje gevoel voor humor is voor ons ook erg belangrijk :) :) 

Wat ik jou kan bieden;

* Een leerzame, leuke en gezellige stage plaats waar ruimte is voor een grapje tussendoor.

* Heb je iets meer uitleg en/of begeleiding nodig? Geen enkel probleem voor mij! 

* Je ontvangt een basis stagevergoeding, maar.. hoe harder jij je je best doet, hoe gemotiveerder ik ben om daar een schepje bovenop te doen. 

* Je krijgt van mij je werk kleding, bestaande uit een werkbroek, 2 t-shirts en een vest. Uiteraard krijg je nieuwe veiligheidsschoenen. 

 

Heb je interesse of wil je graag meer info? 

Stuur ons een mailtje!! 

Email: info.cgmbestratingen@gmail.com